• Најсовремена модерна опрема и техника... Biocompatible - материјали... Зошто да не изберете нас...Најголема лабораторија во регионот - РАБОТЕТЕ СО НАЈДОБРИТЕ
  • 4 дена Изработка - 5 Години Гаранција за нашите Изработки Лесно, Брзо, Прецизно до Совршена Насмевка!Побарајте Сертификат на изработка кај Вашиот Стоматолог...
  • Прва лабораторија чиј систем на менаџмент е усогласен со стандардите на ISSO 9001:2008 ЗА ПРВ ПАТ... САМО и ЕДИНСТВЕНО КАЈ НАС 100% Zirkonia       Ti I Zi Abutments       TITAN Wisil

НОВО... НОВО... НОВО...

Image

На чекор до поголема перфекција, без метод на нанесување керамика со четка, поблиску до реалистичните форми на забот. Единствен метод и материјали сега достапен и кај нас...

Image

Нашите инвестиции во најнова технологија CAD-CAM нe става во позиција да Ви понудиме Вам и на Вашите пациенти атрактивна понуда за индивидуални импланти abutments изработени од...

Image

Од неодамна горди сме на уште еден наш новитет. Многуте бенефити и перформанси на Титан-от како материјал сега може да се употреби и во изработка на Титан скелетирани протези...